Із засідання апаратної наради

18.10.2021

18 жовтня відбулася щотижнева апаратна нарада у міського голови Володимира Тимченка, під час якої обговорили основні напрямки роботи структурних підрозділів на найближчий період.

Керівники медичних закладів проінформували про проведення вакцинації, стан надання медичних послуг та поширення коронавірусної інфекції СOVID-19. За словами лікарів, на території Березанської громади спостерігається збільшення захворювання на СOVID-19, тож медики вкотре закликають жителів бути пильними до власного здоров’я, дотримуватися протиепідемічних заходів, не нехтувати щепленням, аби захистити себе і своїх близьких.

Обговорили і роботу комунальних служб. Керівникам підприємств доручено провести заходи з організації вулично-дорожнього освітлення у нічний час, перевірити роботу камер відеоспостереження, а також забезпечити належне утримання території населених пунктів громади.

Для затвердження головного фінансового документа на наступний 2022 рік, наголошено на формуванні бюджетних запитів і пропозицій з відповідним обґрунтуванням щодо обсягу бюджетних коштів.

Про стан криміногенної ситуації проінформував Віталій Бондаренко, заступник начальника сектору поліцейської діяльності (м. Березань) Броварського РУП ГУНП у Київській області.

Насамкінець наради привітали ювілярку, яка напередодні відзначила день народження.

<<< До списку усіх новин