На щотижневій нараді у міського голови

11.10.2021

11 жовтня відбулася щотижнева нарада у міського голови, в ході якої обговорили основні питання та окреслили пріоритетні завдання на найближчий період.

Пишаючись здобутками футболістів громади, які гідно прославляють наш край, міський голова оголосив подяку ФК «Дружба U-18» (тренер – Петро Дмитренко) за зайняте ІІ місце у фіналі кубка об’єднаного чемпіонату Згурівсько-Березанської ТГ.

Керівники медичних закладів проінформували про стан надання медичних послуг. Головне повідомлення лікарів – необхідність здійснення вакцинації населенням нашої громади. Алла Куява, головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради“, оповістила, що кількість хворих за останній тиждень значно збільшилася – підтверджених випадків захворювань на СOVID-19 становить 48.

Наповнення та виконання бюджету територіальної громади – одне з пріоритетних завдань фінансового органу, тож про надходження від сплати податків інформувала начальник фінансового управління Валентина Матвієнко.

Начальник відділу освіти виконавчого комітету міської ради Оксана Загорулько повідомила, що з 11 по 13 жовтня для учнів громади, згідно з освітньою програмою, організоване дистанційне навчання, а з 15 жовтня для здобувачів освіти розпочнуться осінні канікули.

Продовжила тему освіти Галина Кащеєва, директор Березанського представництва ПАТ ВНЗ МАУП, яка повідомила, що до середини листопада триває зимовий набір студентів до навчального закладу.

На завершення, перший заступник міського голови Руслан Хруль повідомив, що з нагоди Дня захисників і захисниць України 13 жовтня о 10.00 на майдані Шевченка відбудуться урочистості та покладання квітів до пам’ятного знаку «Героям Небесної Сотні».

<<< До списку усіх новин