Опалювальний сезон для населення та закладів освіти розпочнеться 7 жовтня

07.10.2021

Рішення про початок опалювального сезону з 7 жовтня для населення та закладів освіти Березанської міської ради ухвалили одноголосно 19 членів виконкому, що були присутні на черговому засіданні, яке провів міський голова Володимир Тимченко. Фактичне підключення інших бюджетних установ та організацій громади до системи теплопостачання, здійснюватиметься за зверненням керівників цих установ до теплопостачальних підприємств, які здійснюватимуть постійний контроль і моніторинг температурних показників.

З метою забезпечення прав неповнолітніх члени виконкому надали статус «дитина-сирота» неповнолітній громадянці, яку влаштовано до дитячого будинку сімейного типу.

Розглянути й низку питань, що стосуються соціального захисту населення. Було затверджено рішення комісії з надання матеріальної допомоги малозабезпеченим, особам з інвалідністю всіх категорій, дітям-сиротам та іншим категорія населення, які опинилися в складних життєвих обставинах, відповідно до програми «Турбота» на 2021-2023 роки, А ТАКОЖ з надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, які вступили на військову службу за контрактом.

Окремі питання стосувалися затвердження протоколу електронного аукціону та надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Також члени виконкому надали дозвіл на спилювання аварійних дерев, які попередньо обстежила постійна комісія з питань визначення стану зелених насаджень, наголошуючи, що мова йде лише про ті насадження, які становлять реальну небезпеку життю і здоров’ю громадян.

Завершуючи засідання, до присутніх звернулася Алла Куява. Головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“, проінформувала, що впродовж останніх 2-х тижнів кількість захворювань на СOVID-19 у громаді значно збільшилася. Лікар в черговий раз закликала населення не нехтувати вакцинацією, адже це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.

<<< До списку усіх новин