Особлива увага – наповненню бюджету

05.10.2021

5 жовтня міський голова Володимир Тимченко провів щотижневу апаратну нараду, під час якої керівники структурних підрозділів і комунальних служб доповіли з актуальних питань.

Обговорили наповнення бюджету Березанської ТГ, акцентуючи увагу на забезпеченні своєчасності та повноти сплати податків. У тому числі, за рахунок акцизу, адже 5%, сплачених споживачем при купівлі підакцизних товарів у роздрібній мережі, поповнюють бюджет громади і в подальшому спрямовуються на соціально-економічний розвиток громади.

Розглянули й актуальні питання галузі охорони здоров'я. Алла Куява, головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“, проінформувала, що впродовж останніх 2-х тижнів  кількість захворювань на СOVID-19 збільшилася. Лікар вкотре закликала присутніх, які ще не вакцинувалися не бути байдужими до свого здоров’я та звернутися в медичний заклад для проведення щеплення. Це стосується і пересічних жителів громади. 

В свою чергу, Юрій Вусятицький у виступі зазначив, що 12 жовтня на території лікарні під гаслом «Здай кров – врятуй життя» проходитиме день донора. Бажаючі зможуть здати кров, зробивши внесок у добру справу – порятунок людських життів.

Про роботу закладів освіти доповіла начальник відділу Оксана Загорулько, приділивши увагу температурному режиму освітніх закладів та їх готовності до опалювального сезону.

Обговорили й інші важливі питання, за результатами яких надано доручення відповідальним працівникам для відпрацювання та вирішення.

Насамкінець наради привітали ювілярів, які напередодні святкували день народження.

<<< До списку усіх новин