Привітали освітян

29.09.2021

Щороку, коли природа вбирається у золоті та яскраві барви осені , ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке вже давно стало знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриваючи захоплюючий світ знань.

З нагоди професійного свята, яке вже зовсім скоро відзначатимуть освітяни, відбулися урочистості, під час яких кращих педагогічних працівників навчальних закладів відзначили нагородами.

З вітальною промовою до присутніх звернувся міський голова. Щирими та гарними словами Володимир Григорович відзначив роботу освітян у громаді, дякуючи кожному за безцінний внесок у розвиток підростаючого покоління й уміння вкладати у душі учнів любов до навчання. Адресував вітання міський голова й дошкільним працівникам, котрі напередодні відзначали своє професійне свято.

Вітали колег начальник відділу освіти Оксана Загорулько, директор Березанського представництва ПАТ ВНЗ МАУП Галина Кащеєва, директор Березанського професійно-аграрного ліцею Юлія Джура, голова профспілки працівників освіти Наталі Хвостенко.

Гарним подарунком до свята стали музичні композиції у виконанні юних артистів.

<<< До списку усіх новин