На щотижневій нараді у міського голови

29.09.2021

27 вересня відбулася щотижнева нарада у міського голови, в ході якої обговорили основні питання та окреслили пріоритетні завдання на найближчий час.

Керівники медичних закладів проінформували про стан галузі. Одне із актуальних питань – перехід установи на формування е-лікарняних листів. Віднині працівнику більше не доведеться йти до лікаря за паперовим листом непрацездатності та нести його на роботу, щоб зафіксувати факт непрацездатності. Якщо працівник є застрахованою особою, то в разі оформлення лікарем медичного висновку про тимчасову непрацездатність для нього автомвтично сформується е-лікарняний.

Також під час наради медики вкотре наголосили на необхідності вакцинації. За інформацією головного лікаря КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради“ Алли Куяви, у період з 20.09.21 по 27.09.21 року провакциновано – 333 особи. Підтверджених випадків на Covid-19 у жителів нашої громади за останній тиждень – 13.

Наповнення та виконання бюджету територіальної громади – одне з пріоритетних завдань фінансового органу, про що інформувала начальник фінансового управління Валентина Матвієнко. Також акцентувалася увага на бюджетних запитах для формування місцевого бюджету на 2022 рік.

Про надання адміністративних послуг міським ЦНАПом інформувала його начальник Ольга Скрипник. Наголошувалося на організації роботи з надання адміністративних послуг віддаленими робочими місцями адміністраторів і спеціалістів ЦНАП у старостатах.

<<< До списку усіх новин