Із засідання апаратної наради

20.09.2021

Під головуванням міського голови Володимира Тимченка 20 вересня відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів і комунальних служб доповіли з актуальних питань.
Першочергово обговорили підготовку з відзначення 405-ї річниці міста Березань та 3-річчя Березанської громади. Акцентували увагу на організації свята, культурно-мистецькій програмі, технічному забезпеченні та благоустрої території. Зазначимо, що святкування  заплановано на 25 вересня. Окрім того, згідно з планом заходів, відповідальним особам надано доручення та наголошено на персональній відповідальності.
Про галузь медицини доповіли головні лікарі. Алла Куява проінформувала, що за минулий тиждень лабораторно підтверджено 20 випадків захворювань на Covid-19, також збільшилася кількість хворих на ГРВІ. 
Детально зупинилися і на кампанії з вакцинації. Так, за минулий тиждень вакциновано 818 осіб, а за весь період – 11329.
Окремо зупинилися на вакцинації освітніх працівників. За інформацією Оксани Загорулько, начальника відділу освіти виконавчого комітету Березанської міської ради, у закладах дошкільної і загальної середньої освіти провакциновано 92,45% працівників. Приємно відзначити, що учасники освітнього процесу Березанської громади розуміють, що імунізація від коронавірусу – єдиний спосіб працювати офлайн.
Прозвітували й керівники комунальних підприємств, особливу увагу приділивши підготовці до опалювального сезону 2021-2022.
На завершення наради начальник фінансового управління прозвітувала про стан виконання плану бюджету, а представник правохоронних органів – про стан криміногенної ситуації.

<<< До списку усіх новин