Відсвяткували День Хмельовика

06.09.2021

Учора на подвір’ї перед сільським клубом було весело та людно – громада зібралася, щоб відсвяткувати 310-річний ювілей Хмельовика.

Привітати жителів із чудовою подією на гостину завітали й шановані гості – староста Яблунівського старостинського округу Володимир Волков, депутат Київської обласної ради Ольга Скрипник, депутати Березанської міської ради Сергій Тимченко, Максим Головань, Наталія Хатян, Оксана Громова, а також голова правління благодійної організації «Фонд громади Березані» Алла Новікова.

За дорученням міського голови Володимира Тимченка вітання та найкращі побажання присутнім адресував Сергій Тимченко, а хмелівчанам, котрі своєю працею примножують славу рідного краю Сергій Володимирович вручив подяки.

Приєднався до численних вітань й Володимир Волков, котрий у вітальній промові подякував жителям за любов до рідного села, а міському голові – за всебічну підтримку та омріяний подарунок – оновлену сцену сільського клубу.

Приймав вітання та солодкі подарунки цього дня й фольклорний колектив «Берегиня», якому виповнилося 45 років з дня заснування.

Теплі слова линули й на адресу старожилів села Козачків Володимира Мартиновича та Ніни Федорівни, найменшої новонародженої та молодят, які побралися 28 серпня. За останні 10 років це перше молоде подружжя у селі.

Також хвилиною мовчання, покладанням квітів присутні вшанували жертв війни і визволителів рідного краю, які вже відійшли у вічність.

Продовжилося свято яскравою концертною програмою у виконанні фольклорного колективу «Берегиня», аматорського колективу «Яблуневий цвіт», дитячого фольклорного колективу «Перлинка», а також сольних виконавців.

На завершення присутніх пригощали смачною кашею та запашним короваєм.

Атмосфера свята панувала впродовж усього вечора, а гостинність подарувала усім присутнім гарний настрій на весь день.

<<< До списку усіх новин