Із засідання виконкому

01.09.2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради.

Серед розглянутих і схвалених питань – складання прогнозу місцевого бюджету на 2022-2024 роки, що включає прогнозні показники бюджету громади за основними видами доходів, фінансування, видатків і кредитування, а також прогнозні показники за бюджетними програмами, які забезпечують виконання інвестиційних проєктів. Показники міського бюджету на середньостроковий період є основою для складання проєкту бюджету на 2022 рік.

Прийнято ряд рішень із соціальних питань, попередньо розглянувши їх на комісіях. Зокрема, внесли змін до складу комітету доступності людей з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів житлового і громадського призначення; затвердили рішення комісії з надання матеріальної допомоги малозабезпеченим, особам з інвалідністю всіх категорій, дітям-сиротам та іншим категоріям населення, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також – затвердили рішення комісії із розгляду заяв відповідно до „Цільової програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції.

Низку питань відведено захисту прав дітей, детальніше з якими можна буде ознайомитися на сайті міської ради у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

<<< До списку усіх новин