Із апаратної наради про актуальні питання

31.08.2021

Щотижнева апаратна нарада, у ході якої проінформували про проведені заходи за минулий тиждень та окреслили плани на майбутній, відбулася сьогодні, 31 серпня.
У переддень першовересня, про готовність освітніх закладів до початку нового 2021-2022 навчального року, доповіла керівник відділу освіти. Оксана Загорулько проінформувала про стан з виконанням ремонтних робіт у закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, проінформувала про забезпечення пожежної безпеки у ЗО, а також оповістила про проведення кампанії з вакцинації, зазначивши, що наразі серед освітян провакциновано 74.1%, включаючи педагогічних і непедагогічних працівників.
Серед пріоритетних завдань на наступний рік, за словами Оксани Володимирівни, є усунення порушень у сфері техногенної та пожежної безпеки, завершення модернізації котелень ЗО громади, зменшення витрат коштів на енергоносії, а також – проведення капітального ремонту із заміною покриття даху будівлі Садової ЗОШ І-ІІІ ст.
Також у своїй промові керівник освіти подякувала керманичу громади та керівникам комунальних установ за всебічну підтримку галузі у вирішенні поточних питань.
Керівник вторинної ланки медицини Володимир Луценко, проінформував про хід будівельних робіт на території медичного закладу. Зокрема повідомив, що найближчим часом заплановано завершити ремонт кабінету травматології.
Повідомив Володимир Вікторович про формування електронних медичних висновків щодо тимчасової непрацездатності. Тобто з 01 вересня цього року паперових носіїв не буде, а  оформлення лікарняних здійснюватиметься онлайн.
Про хід проведення вакцинації доповіла головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради" Алла Куява. За словами лікаря нині у громаді щеплено 9301 особу.
Порушили й інші важливі питання, серед яких проведення оздоровчої кампанії дітей та виконання бюджету.

<<< До списку усіх новин