Недрянці відсвяткували День села!

30.08.2021

Людно, гамірно та весело було сьогодні на недрянському стадіоні – жителі святкували День села. За доброю українською традицією гостей зустрічали хлібом-сіллю, а також посмішками та гарним настроєм.

Упродовж всього вечора пісенні вітання лунали від учасників художньої самодіяльності, аматорів сцени, фольклорних колективів, а вироби місцевих майстрів з декоративно-ужиткового мистецтва створили красиву фотозону, біля якої залюбки фотографувалися усі охочі.

І яке ж свято без привітань? Сьогодні їх було багато. Розвитку, добра і щасливої долі жителям і селу у своєму вітальному слові бажали заступники міського голови – Руслан Хруль та Іванна Мосінзова. Також, за дорученням очільника громади Володимира Тимченка, представники влади відзначили подяками найактивніших жителів та вручили подарунковий сертифікат для придбання мультимедійного обладнання (проектора з екраном).

На адресу довгожителів села, найменших новонароджених односельців, матерів-героїнь, чорнобильців, воїнів-інтернаціоналістів і воїнів АТО линули вітання від старости села Михайло Деркача, які супроводжувалися врученням пам’ятних подарунків. Зворушливими, хвилюючими і особливими були слова подяки для мами Героя АТО – Сергія Захаревича, який загинув, захищаючи незалежність і суверенітет нашої держави.

Також у програмі заходу для найменших гостей – батути, аква-грим та морозиву. Ну і звісно ж, – традиційна козацька каша, якою частували усіх охочих.

<<< До списку усіх новин