Педагогічний форум зібрав освітян громади

28.08.2021

Серпневий форум працівників освіти Березанської міської територіальної громади – особлива традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов’ю педагогів і працівників цієї галузі до своєї професії.

Попереду новий навчальний рік, тож підвести підсумки, визначити пріоритети розвитку галузі та налаштувати педагогічну спільноту до реалізації важливих напрямків, зібралися представники муніципалітету, сільські старости, місцеві депутати, керівники дошкільних та шкільних учбових закладів, численна спільнота освітян.

Перед початком офіційної частини, знаменуючи початок шкільного марафону, присутніх привітали музичною композицією «Я з України» у виконанні учнів Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та №4 та художнього керівника Березанського міського будинку культури Руслана Шеляга.

З вітальним словом до освітян звернувся міський голова Володимир Тимченко, котрий відзначив позитивні зміни в галузі, подякував за досягнуті успіхи та побажав добра і здоров’я у родинах.

Начальник відділу освіти Березанської міської ради Оксана Загорулько проаналізувала стан сучасної освіти у громаді, визначила топ-пріоритети на новий навчальний рік, відзначила, що 2020/2021 н. р. був роком нових викликів, але і нових можливостей для освітян. Освітяни навчилися працювати в певних обмеженнях, які окреслили і певні перспективи.

Про соціальний захист педагогічних працівників, зміну системи мотивації вчителів говорила Наталя Хвостенко, голова ради профспілки працівників освіти.

Про завдання та можливості вищої освіти в громаді у своєму виступі зазначила Галина Кащєєва, директор представництва ПРАТ «ВНЗ МАУП» Березанський інститут».

Також гості залюбки фотографувалися в яскраво облаштованих фотозонах та завітали на фуршет, який приготували студенти ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей».

<<< До списку усіх новин