Про важливі рішення – із сесійної зали

26.08.2021

Сьогодні, 26 серпня, відбулася чергова сесія Березанської міської ради, на початку якої під бурхливі оплески привітали іменинників місяця. Далі, проголосувавши за порядок денний, до розгляду депутатам було запропоновано 15 питань.

Схвалили Програму реалізації проєктів соцільної дії в рамках проекту „Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості“, що передбачає співфінансування 11 проєктів-переможців конкурсу проєктів соціальної дії, проведений Британською радою спільно з Березанською міською радою.

Варто зазначити, що в рамках реалізації зазначених проєктів будуть проведені облаштування спортивних та дитячих майданчиків, альтанки в житловому районі „Поштовий“, ремонт пам’ятника „Літак“ (парк Слави), а також влаштування паркової зони в селі Садовому. Окрім цього, це може стати початком для впровадження громадського бюджету в Березанський громаді.

У числі іншого, підтримали рішення про приєднання Пилипчанської початкової школи до опорного закладу освіти – Садової ЗОШ І-ІІІ ст. Березанської міської ради, що стала її філією.

Внесли зміни й до ряду програм, зокрема, будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури, а саме: виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дитячого відділення КНП „Березанська міська лікарня“ та встановлення дитячого майданчика по вул. Шевченків шлях, 140.

Також підтримали проєкт рішення про передачу з балансу відділу освіти на баланс КП „Березанькомунсервіс“ об’єкта нерухомого майна комунальної власності Березанської міської ради – виробничий будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами.

Для визначення планувальної організації та функціонального призначення частини території населеного пункту серед розглянутих та прийнятих у ході засідання рішень – про розробку детальних планів територій.

Значний блок питань порядку денного, що були затверджені на сесії, стосувався земельних питань.

<<< До списку усіх новин