Пилипче зібрало гостей

25.08.2021

24 серпня Березанська родина зібралася у Пилипчому, щоб відзначити подвійне свято – День села, якому цього дня виповнилося 373 роки, та День Незалежності України.

Ошатно вбрані вулиці, радісний і гучний сміх дітвори, щирі та привітні посмішки дорослих, вітання від поважних гостей, запальні виступи артистів, смачні частування та тематично облаштовані фотозони – створили справжню атмосферу свята цього вечора.

За дорученням міського голови привітати жителів із визначною подією завітала його заступник Іванна Мосінзова, яка щиро подякувала пилипчанам за любов до свого краю, дбайливе ставлення до рідної землі та побажала усім присутнім злагоди, добробуту та щасливої долі. На завершення свого виступу під бурхливі оплески гостей Іванна Олександрівна відзначила подяками очільника громади тих жителів, котрі щодня дбають про розвиток села та всієї громади.

Тепло вітав і щиро дякував за працелюбність своїм односельчанам і староста Анатолій Мірошніченко та усі запрошені гості, серед яких і отець Ярослав. Найактивнішим жителям Анатолій Васильович вручив нагороди та подарунки.

Продовжили святкування колоритними й запальними виступами музичних колективів і ансамблів, які своїми піснями звеселяли душі та дарували незабутні враження й позитивні емоції.

Завершилося свято запальною дискотекою та яскравим феєрверком.

<<< До списку усіх новин