У подарунок до Дня Державного Прапора та 30-ої річниці Незалежності України – святковий концерт

24.08.2021

Чудовою нагодою для нашої держави, засвідчуючи любов до рідного краю, до України та всіх, хто відстоює нашу свободу, стало відзначення великого національного свята – Дня Незалежності. Святковий концерт 23 серпня біля озера „Центральне“ відбувся й для жителів і гостей Березанщини.

Красиві й патріотичні слова звучали цього вечора для гостей заходу, а учасники художньої самодіяльності, котрі завітали на свято, подарували присутнім змістовний концерт, під час якого лунали пісні про нашу неньку-Україну.

Впродовж усього вечора гості насолоджувалися музичною програмою, після чого народне гуляння продовжилося запальною дискотекою.

Також впродовж свята працювало торговельне містечко, проводилися майстер-класи, а наймолодші учасники заходу розважалися на атракціонах. Смачною родзинкою святкування став козацький куліш, який вже традиційно для гостей готують працівники Березанського міського територіального центру.

Атмосфера свята та яскраві виступи музичних виконавців жодного з гостей не залишили байдужим – всі однією дружною родиною насолоджувалися яскравим дійством.

<<< До списку усіх новин