Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ої річниці Незалежності України

23.08.2021

Урочистою ходою у День Державного Прапора та переддень 30-ої річниці Незалежності України від краєзнавчого музею до Майдану Шевченка пройшли представники муніципалітету, трудові колективи установ та організацій, жителі та гості Березанської громади.

Попереду колони святково майорів 13-ти метровий жовто-блакитний український прапор, який, як головний символ державності та єдності, учнівська юнь зворушливо та гордо пронесла вулицею.

Далі біля адмінбудівлі розпочалися урочистості, де під державний гімн України відбулася церемонія підняття головного символу нашої незалежності – стягу.

Перейшовши до основної частини, із сьогоднішнім святом та наступаючим Днем Незалежності України від імені міського голови Володимира Тимченка присутніх привітав його перший заступник.

Продовжилися святкування церемонією нагородження кращих працівників різних галузей громади.

Також присутні хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували воїнів, які ціною власного життя захищали та відстоювали незалежність України.

На завершення для гостей лунали музичні вітання, а на згадку кожен бажаючий мав змогу зробити фото біля святкового банеру.

На цьому святкові заходи не завершуються. Вже о 17.00 біля озера "Центральне" на жителів і гостей чекає святковий концерт, смачний куліш, торговельне містечко та цікаві розваги.

<<< До списку усіх новин