Продовжуються інформаційно-роз’яснювальна робота з питань легалізації зайнятості

20.08.2021

19 серпня 2021 року заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості Лариса Прозорова у складі робочої групи  з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення здійснила візити до підприємців: Руслана Голубкіна, Марини Трегуб, Лариси Броварської, Галини Ейзенбрук, Лідії Ейзембрук, Тамари Василенко, Катерини Босак, Миколи Ткачука, Віталія Шкулети та юридичних осіб: ТОВ «ЛПГ Трейд-1» та ТОВ «Київ-Торг».

Метою рейду  було інформування про недопущення випадків використання найманої праці осіб, які виконують роботу в інтересах роботодавця без належного оформлення трудових відносин відповідно до вимог чинного законодавства про працю.

  Також з керівниками підприємств було проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності підвищення рівня заробітної плати найманих  працівників та недопущення виплати заробітної плати «в конвертах».

Нагадуємо, ризики «тіньової» заробітної плати несуть в собі негативні наслідки – у разі втрати роботи працівник не матиме змогу отримати допомогу по безробіттю, яка б відповідала реальному рівню його заробітної плати.

Заступник директора Березанської міської філії КОЦЗ,

Лариса ПРОЗОРОВА

<<< До списку усіх новин