Продовжується співпраця з роботодавцями Березанської ОТГ

19.08.2021

19 серпня 2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості Яна Рахуба  провела робочу зустріч з т.в.о. начальника відділу культури Березанської міської ради Богданою Менько та головним спеціалістом Надією Тичиною.

Під час зустрічі Яна Рахуба окреслила стан та основні тенденції на ринку праці, що склалися в Березанській ОТГ та запропонувала скористатися послугами служби зайнятості, зокрема якісним добором персоналу відповідно до індивідуальних потреб роботодавця. 

Яна Рахуба надала роз’яснення з питань механізму подачі звітності до служби зайнятості за допомогою сервісу «Електронний кабінет роботодавця», окреслила переваги користування ним перед традиційною (паперовою) подачею звітності, а саме: скорочення витрат часу та полегшення  умов взаємодії зі службою зайнятості.

Зустріч пройшла плідно. Сторони обговорили перспективні кадрові потреби підприємства та узгодили можливі шляхи їх вирішення.

<<< До списку усіх новин