Освітні заклади чекають на юних господарів

19.08.2021

18 серпня 2021 року робочою групою в складі якої перший заступник міського голови Березанської міської ради Хруль Р. Ф., начальник відділу освіти Загорулько О.В. ,  працівники Баришівського  відділу Головного управління Держпродспоживслужби,  Баришівского відділу Державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактичних хвороб» МОЗУ та працівники відділу освіти розпочали традиційний серпневий об’їзд освітніх закладів з перевірки готовності до роботи в новому 2021-2022 навчальному році.

Першими були відвідані освітні заклади сільської місцевості.

Приємно, що у всіх закладах на перевіряючих чекали майже всі члени колективу. З огляду на стан класних кімнат, харчоблоків, коридорів, внутрішніх вбиралень, спортивних залів та бібліотек можна зробити висновок , що трудові колективи, батьківська громадськість та благодійники відповідально віднеслися до підготовки освітніх закладів до нового навчального року. Різнобарв`ям виблискують коридори, учнівські куточки, місця  для розвитку творчості  дітей, в яких приємно відмітити співпрацю педагогів та здобувачів освіти, національний зміст робіт,  щасливі миті дитячої творчості.

 Дошкільні заклади різноманітними малюнками оновили ігрові майданчики, будівлі та дитячі доріжки до закладу.  В спальних кімнатах охайні ліжечка з свіжою білизною чекають на дошкільнят.

 Проведено ремонти в харчоблоках ( Садова ЗОШ І-ІІІст., Лехнівська філія Березанського НВК), класні кімнати  Яблуневої ЗОШ І-ІІІст. вражають своєю сучасністю,  завершується  підготовка куточку  відпочинку  для здобувачів освіти  Недрянської гімназії, оновлені класні приміщення, доглянуті квітники  та пришкільна ділянка  Пилипчанської початкової школи чекають  на  своїх відвідувачів.

     Бажаємо всім успішного 2021-2022 навчального року.

<<< До списку усіх новин