Апаратна нарада

10.08.2021

Сьогодні відбулася щотижнева апаратна нарада у міського голови, яка розпочалася з урочистої частини: вітань з Днем будівельника професіоналів своєї справи Андрія Богдана та Олександра Григоровича.

Керівники структурних підрозділів проінформували про проведені заходи впродовж минулого тижня та їх плани на поточний.

Про хід проведення вакцинації доповіла головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради" Алла Куява, поінформувавши, що на сьогодні вже провакциновано майже 7 тисяч громадян. До цього процесу долучені мобільні групи, які проводили щеплення за місцем проживання громадян, виїжджаючи у сільську місцевість.

Володимир Луценко, як керівник вторинної ланки медицини, проінформував, що ремонтні роботи на території Березанської міської лікарні продовжуються. Облаштовуються кабінети лікарів.

За інформацією Світлани Рощини, начальника служби у справах дітей, оздоровлено в таборах 68 дітей пільгових категорій, з них - 50 за рахунок місцевого бюджету і 18 обласного. Також зараз проходить тендерна процедура по закупівлі ще 30 путівок.

Насамкінець, міський голова дав доручення відповідальним виконавцям та наголосив на важливості продовження вакцинації мешканціів громади задля збереження їх життя і здоров’я.

<<< До списку усіх новин