На щотижневій нараді у міського голови

03.08.2021

02 серпня відбулася щотижнева нарада у міського голови, в ході якої обговорили основні проблемні питання та окреслили пріоритетні завдання на найближчий час.
Керівники медичних закладів проінформували про стан надання медичних послуг. Головний меседж лікарів – необхідність проведення вакцинації населення нашої громади. Головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради“ Алла Куява зазначила, що центр вакцинації працює щоденно без вихідних. 
Начальник відділу освіти виконавчого комітету міської ради Оксана Загорулько  повідомила про хід підготовки освітніх закладів до нового навчального року, зауваживши, що ремонтні роботи виконуються у визначені терміни.
Про надання адміністративних послуг міським ЦНАПом інформувала Юрченко Леся, виконуюча обов’язки начальника Центру.  Одними із найзапитуваніших на сьогодні є послуги з оформлення закордонних паспортів, послуги соціального характеру, отримання довідок про місце реєстрації та інші. 
Наповнення та виконання бюджету територіальної громади – одне з пріоритетних завдань фінансового органу. Про стан надходження сплати  податків, в тому числі і за оренду землі, ПДФО - про це інформувала начальник фінансового управління Валентина Матвієнко. 
Міський голови дав відповідні доручення відповідальним виконавцям.  Насамкінець Володимир Григорович та присутні з приємністю привітали з ювілеєм начальника комунального підприємства „Міськводоканал Виконавчого комітету Березанської міської ради“, депутата Березанської міської ради Юрія Іванчука.

<<< До списку усіх новин