У Дубовому відзначили День села!

31.07.2021

Не лише сонячним, але й святковим видався сьогоднішній день у с. Дубове. Жителі та гості зібралися на День села, яке, завдяки майстерності організаторів та учасників, вдалося на славу.

Із головним святом, за дорученням міського голови Володимира Тимченка, дубівчан привітала його радник. Антоніна Ткачук адресувала присутнім найтепліші вітання та слова подяки, а також передала подарунковий сертифікат для придбання комплекту радіомікрофонів.

Та найбільшим подарунком для присутніх стала новина про те, що незабаром у селі з’явиться доступ до мережі. Питання інтернет-покриття вже багато років гостро стояло для жителів, особливо учнів, адже в період пандемії їм було складно долучитися до онлайн-навчання. Однак, завдяки співпраці Володимира Тимченка з Мінцифрою, це питання вирішено, і діти, у разі повторного введення дистанційного навчання, матимуть змогу отримати якісну й доступну освіту на рівні з іншими учнями.

Долучилися до слів вітань і побажань й інші гості свята, серед них: депутат Київської обласної ради Ольга Скрипник, депутати Березанської міської ради Оксана Громова та Андрій Огороднік, працівники культури.

Вітаючи зі святом дубівчан, які щоденно докладають зусиль, щоб рідне село розвивалося, мирним було небо, щасливими – діти, гості подякували жителям за активну участь у житті села, а найактивнішим вручили подяки міського голови.

І звісно ж, яке свято без виступів творчих колективів громади: сьогодні вони були яскравими і додавали святкової атмосфери та гарного настрою присутнім.

<<< До списку усіх новин