Весело, насичено, а головне цікаво й пізнавально провели день діти учасників АТО, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей Березанської громади

30.07.2021

Вони стали учасниками освітнього заходу, що проводився працівниками Державної екологічної інспекції Столичного округу за сприяння служби у справах дітей Березанської міської ради та Березанського міського центру соціальних служб виконавчого комітету Березанської міської ради у с. Циблі Переяславського району.

Насамперед присутні на заході начальник Державної екологічної інспекції Столичного округу Іванов Павло Сергійович та інспектор відділу охорони тваринного світу та біоресурсів Кібиш Дмитро Сергійович розповіли юним березанцям про основні функції екології, захист, охорону та збереження навколишнього середовища, зупинившись на правилах поведінки на воді та біля водойм, розповіли про факти незаконного вилову риби, браконьєрства та відповідальності за такі дії.

Крім того, Іванов П.С. з метою популяризації любительського рибальства вручив дітям корисні презенти у вигляді вудочок, які викликали масу позитивних емоцій.

А далі на дітей чекали розваги: вони із задоволенням каталися на катері, ловили рибу, купалися, а також ласували запашним кулішем та іншими смаколиками!

Світлана АНДРЄЄВА, в.о. начальника служби у справах дітей Березанської міської ради.

<<< До списку усіх новин