Із сесійної зали – про важливі рішення

27.07.2021

Відбулося чергове засідання сесії Березанської міської ради. Місяць липень був щедрим на ювілярів серед  депутатського корпусу, тож  на початку зібрання приймали вітання іменинники.

Згодом, проголосувавши за порядок денний з доповненнями, місцеві обранці приступили до ухвалення питань, які попередньо розглянули на профільних депутатських комісіях.

У числі перших підтримали зміни до Програми розвитку системи освіти Березанської міської ради на 2021-2023 роки та затвердили Статут Недрянської гімназії, у зв’язку з перепрофілюванням закладу освіти.

Схвалили зміни й до Програми розвитку футболу в м. Березань, обумовлені внесенням додаткових коштів для проведення ІІ кола Чемпіонату Київської області з футболу та гідного представлення команд на змаганнях.

Окрім того, прийнято ряд рішень щодо внесення змін до деяких програм шляхом перерозподілу коштів із бюджету громади, а саме: фінансової підтримки комунальних підприємств, інформатизації, будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів, інфраструктури. Затвердили зміни до рішення сесії про бюджет Березанської міської територіальної громади на 2021 рік. 

Депутати міської ради обговорили та прийняли рішення щодо врегулювання земельних відносин та передачі у приватну власність земельних ділянок громадянам. Зокрема, акцентувалося на завершенні інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під невитребуваними земельними частками (паями) на території Недрянського і Пилипчанського старостинських округів.

Більш детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Березанської міської ради у розділі „Рішення міської ради“. 

<<< До списку усіх новин