Про актуальні питання – на нараді у міського голови

27.07.2021

Під головуванням міського голови Володимира Тимченка 26 липня відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів і комунальних служб доповіли з актуальних питань.

Першочергово прозвітували керівники медичної галузі, приділивши особливу увагу кампанії з вакцинації. Головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради“ Алла Куява, вкотре закликала жителів не бути байдужими та звернутися до медичного закладу, де щоденно, окрім неділі, проводиться щеплення громадян. Лише за останній тиждень провакциновано 657 осіб.

Окрім того, нині тривають планові медичні огляди. Володимир Луценко закликав не зволікати, а пройти їх вчасно, адже, у зв’язку зі щорічними відпустками медичного персоналу, не варто відкладати це питання на останній день.

Обговорили й організацію роботи з надання адміністративних послуг віддалених робочих місць спеціалістів ЦНАП на території сіл громади, зауваживши, що наближення послуг до жителів – важливий напрямок роботи муніципалітету.

Оксана Загорулько, начальник відділу освіти, повідомила, що продовжуються ремонтні роботи в дошкільних навчальних закладах громади. Нещодавно, з 19 липня, у звичному режимі вже запрацювали садочки „Лелеченька“ та „Ромашка“, двері яких відчинені й для вихованців решти закладів, в яких ще триває ремонт.

Порушили й інші важливі питання, за результатами яких надано доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

<<< До списку усіх новин