Березанська громада долучилася до святкування Дня хрещення Русі

26.07.2021

Святкова атмосфера, запальні танці, презентація здобутків та культурних надбань панували у парку Київська Русь, що у с. Копачів Обухівського району, 24 липня на обласному святкуванні Дня хрещення Русі. Цього дня відзначити історичну дату завітали делегації із 7 новостворених районів Київської області.

У святкових заходах взяла участь і делегація від Березанської громади на чолі з першим заступником міського голови Русланом Хрулем, яка, у числі інших громад, належно представила Броварський район, демонструючи вироби народних умільців, майстрів декоративно-прикладного мистецтва, а також здобутки регіону в різних галузях.

Завітав на святкування й очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін, який офіційно відкривав захід та залюбки відвідав палатки кожного району.

Історичні локації, кінно-трюкові виступи, костюмований парад, давньослов’янські забави, смачні страви з багаття, фотосесії, турніри кінних лучників і кінних рицарів та багато інших цікавинок жодного з гостей не залишили байдужими, даруючи усім присутнім гарний настрій і незабутні спогади.

<<< До списку усіх новин