Працюють постійні комісії

23.07.2021

Сьогодні, 22 липня, підготовка до чергової сесії Березанської міської ради розпочалася роботою постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту, медицини, туризму, соціального захисту населення, допомоги воїнам АТО.

Розгляд питань порядку денного розпочали з внесення змін до Програми розвитку системи освіти Березанської міської ради на 2021-2023 роки, зумовлених покращенням матеріально-технічного забезпечення закладів позашкільної освіти, виробничою необхідністю, а також спроможністю закладами освіти проваджувати освітню діяльність відповідно до ліцензійних умов.

Окрім того, у зв’язку з перепрофілюванням закладу освіти розглянули питання щодо затвердження установчого документу – Статуту Недрянської гімназії Березанської міської ради Київської області.

Під час засідання комісії також обговорили зміни до Програми розвитку футболу в м. Березань на 2018-2022 роки, що стосуються внесення додаткових коштів для проведення другого кола Чемпіонату Київської області з футболу, необхідних для забезпечення перевезення учасників змагань, харчування тощо.

<<< До списку усіх новин