Незважаючи на примхи погоди, з танцями, вогнищем та гарним настроєм у Березані відсвяткували Купайла

07.07.2021

В одну велику дружну родину біля озера „Центральне“ учора зібралися жителі та гості міста, які залюбки долучилися до захоплюючого дійства – святкування Івана Купала, організованого Березанською міською радою. Колоритний захід, сповнений купальськими обрядами, забавами, дитячими розвагами й атракціонами, вогнищем, красивою фотозоною і смачним кулешем, жодного з гостей не залишили байдужими. Не став на заваді навіть дощ, що напускався кілька разів.

Атмосфера свята панувала біля озера впродовж усього вечора, а проведений майстер-клас „Найкрасивіший віночок“, у яких дівчата продемонстрували свою вроду, таланти та вміння, не лише подарували учасникам незабутні враження та красиві світлини на згадку, але й стали родзинкою обрядового дійства. Бажаючі проявити свої силові якості мали нагоду позмагатися у гирьовому спорті та армреслінгу, а для наймолодших учасників за бажанням наносили аквагрим.

Додала запалу гостям заходу й молодіжна дискотека, яка подарувала усім присутнім гарний настрій та позитивні емоції.

А яскраві промені купальського вогнища – головного атрибута свята, що зібрало навколо і дорослих, і малих, стало чудовим завершенням святкового вечора.

<<< До списку усіх новин