Виїзні робочі зустрічі з роботодавцями – запорука підвищення рівня працевлаштування громадян

06.07.2021

З метою налагодження партнерських відносин, тісної співпраці та допомоги в укомплектуванні оперативних вакансій 06.07.2021 р. заступником директора Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості Ларисою Прозоровою та провідним фахівцем з питань зайнятості Яною Рахубою  було організовано виїзну робочу зустріч з керівниками таких підприємств: ТОВ "Березанський переробний завод" Володимиром Потапенко та ПрАТ "Березанський комбікормовий завод" Тарасом Рудківським, які діють пліч-о-пліч вже багато років.

«Ми займаємося прийманням, очищенням, сушінням, зберіганням та відвантаженням на автомобільному або залізничному транспорті сільськогосподарських культур підприємствам, фермерам та іншим комерційним структурам», - зазначили роботодавці.

Під час розмови керівників підприємств було ознайомлено з переліком послуг, які надає служба зайнятості, поінформовано про стан, основні тенденції та процеси на ринку праці. Також ознайомлено з такою послугою, як Електронний кабінет роботодавця та його перевагами, а саме – можливістю співпрацювати зі службою зайнятості дистанційно, без вагомих втрат часу. Тому фахівці служби допомогли у створенні електронного кабінету та надали роз’яснення щодо його використання.

 В результаті заходу було обговорену нагальні та перспективні потреби в кадрах. На сьогодні ПрАТ "Березанський комбікормовий завод» має відкриті такі вакансії:

  • електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування;
  • тракторист.

Заступник директора – начальник

відділу надання соціальних послуг                         Лариса ПРОЗОРОВА

Березанської міської філії КОЦЗ

<<< До списку усіх новин