"Хай колись у світ далекий понесуть тебе лелеки, та роки навчання в серці назавжди"

29.06.2021

Слова із пісні у виконанні Білоус-Василишиної Ангеліни під які випускники урочисто вийшли на своє останнє шкільне свято.

В цей випускний вечір ведучі Протасов Назар та Білоус - Василишина Ангеліна напророчили всім випускникам, щоб завтрашній день приніс радість, заспокоєння, впевненість і позитивний настрій, щоб праці були винагороджені, а надії втілені! Проникливі побажання звучали від директора Дегтярьової Любові Петрівни та першої вчительки Власюк Наталії Миколаївни. Мами випускників висловили подяку колективу школи та віру у світле майбутнє дітей. Символічне прощання з учнями здійснили класні керівники Федосенко Світлана Миколаївна та Сальникова Галина Григорівна. Відітнувши яскраві стрічки, вони відпустили "своїх" дітей у доросле життя.

Хоч мить ця і урочисто-святкова, та відгукнулась у серцях випускників. На прощання діти виконали пісню "Школа" та святковий флешмоб.

Березанський НВК вітає своїх вихованців з Випускним 2021! Побажати хочемо спрямованості, старанності, натхнення і самовіддачі!

Успішного вступу до обраних навчальних закладів, здоров’я, здійснення мрії, міцної дружби. Щоб у вашому житті склалося все вдало, щоб було краще, ніж ви, наші діти, можете навіть мріяти. Щоб до успіху натхненно вело вас лише найлегшою і рівною дорогою.

Тетяна Ковальчук,

заступник директора з ВР Березанського НВК

<<< До списку усіх новин