Із сесійної зали

22.06.2021

22 червня відбулася чергова сесія Березанської міської ради, перед початком якої бурхливими оплесками привітали іменинників місяця.

Затвердивши порядок денний та перейшовши до розгляду питань, місцеві депутати схвалили умови продажу об’єкта малої приватизації – об’єкт незавершеного будівництва адміністративної будівлі з міським відділом РАГС, готовність 41 відсоток, загальна площа 1218, 7 кв.м, що розташований за адресою: Київська область, м. Березань, вул. Шевченків шлях, 142а.

Також погодили передачу комунального майна – вантажного малотонажного пікапу „Богдан 231010“ з балансу Березанського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) нв баланс міського центру соціальних служб виконавчого комітету Березанської міської ради.

У числі іншого, для забезпечення єдиного підходу до стимулювання праці посадових осіб місцевого самоврядування та їх особистого вкладу в кінцевий результат, затвердили Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату Березанської міської ради.

Під час роботи сесії було внесено зміни до ряду програм комунального напрямку, що потребували додаткового фінансування, шляхом внесення змін до бюджету.

Враховуючи рекомендації архітектурно-містобудівної ради, затвердили розроблену ТОВ „ Інститут територіального планування“ містобудівну документацію, а саме: детальний план території по вул. Промисловій у м. Березань Київської області для розміщення молокозаводу та вівцеферми.

Значний блок питань порядку денного, що були затверджені на сесії, стосувався земельних питань.

<<< До списку усіх новин