Дорогі медичні працівники та ветерани системи охорони здоров’я Березанщини!

20.06.2021

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем медичного працівника.

Немає жертовнішої професії, ніж професія медика, адже саме ви поруч з нами, коли з’являємось на світ, а також у найскладніших та найщасливіших моментах життя. Ви – наші рятівники та спасителі, які невтомною працею демонструють приклад професіоналізму та самовідданості, навіть у дуже непростих умовах – пандемії й боротьби із небезпечним коронавірусом.

Висловлюю вам величезну вдячність і низький уклін за відданість своїй справі, за витримку і бажання служити людям, за щире і відкрите серце, за прийом у поліклініці і допомогу у стаціонарних відділеннях нашого медичного закладу.

З нагоди професійного свята прийміть від усіх жителів Березанської громади побажання міцного здоров’я, добра, любові, тепла, достатку, злагоди і щастя вам та вашим рідним.

Нехай безмежна вдячність пацієнтів , їхня надія, впевненість, захищеність, радість від життя, і відмінний фізичний стан, завжди будуть вам стимулом та натхненням у відданому служінні своїй професії, а міська влада, як і раніше, всебічно сприятиме розвитку та матеріально-технічному забезпеченню закладу медицини нашого рідного краю, адже саме ви – запорука нашого життя і здоров’я.

Зі святом, дорогі медичні працівники Березанської громади!

З повагою

міський голова Володимир ТИМЧЕНКО

<<< До списку усіх новин