Всесвітній день дитячого футболу

19.06.2021

Уся Березанська громада приєднується до вітань наших ще зовсім юних, але вже зірочок цієї захоплюючої гри, якими так пишаються уболівальники та жителі, адже, як відомо, наш край завжди славиться досягненнями та спортивними талантами, серед яких провідне місце належить саме юним футболістам.

Незважаючи на складний час у зв’язку з пандемією, вихованцям дитячо-юнацьких команд різних вікових категорій ФК „ДРУЖБА“ є чим пишатися. За останній рік футболісти показали неабиякі успіхи, за що окрема подяка тренеру – ПЕТРУ ДМИТРЕНКУ!

Старанність під час занять, наполегливість, дисциплінованість, ігрова майстерність і завзяття відобразилися у результатах: команда 2004-2005 р.н. – Чемпіони Київської області з футболу; команда 2006-2007 р.н. – бронзові призери. Також бронзовими призерами відкритого Кубка Баришівської громади є команда 20011-2013 р.н. та срібними призерами у відкритому турнірі з футболу Бориспільського району серед дітей 2008-2009 р.н.

У Всесвітній день футболу щиро вітаємо наших юних земляків, які із честю борються за перемогу та підтримують розвиток спортивного життя, прославляючи наше місто. Також вітаємо усіх діток громади - і професіоналів, і любителів - хто любить і живе футболом, не уявляючи свого життя без цієї захоплюючої гри!

Бажаємо великого успіху і везіння, спортивної сили і витримки, вдалих футбольних і життєвих матчів.

Дякуємо за наполегливість, майстерність, силу волі та прагнення до перемоги!

ЗІ СВЯТОМ, ДОРОГІ ЮНІ ФУТБОЛІСТИ⚽

ТАК ТРИМАТИ

<<< До списку усіх новин