З Днем медичного працівника!

18.06.2021

Сьогодні у міському будинку культури Березанська громада зібралася аби привітати і подякувати медикам за їхню невтомну працю, жертовність, відданість роботі та милосердя. У цей непростий для кожного з нас час, в умовах пандемії, наші медичні працівники рятують людські життя, часто не зважаючи на безсонні ночі і свою втому.

Міський голова Володимир Тимченко привітав медиків та висловив теплі слова вдячності від Березанської громади. Володимир Григорович зазначив, що розвиток медицини – один із найважливіших напрямків, над яким працює міська рада, а працівники цієї галузі щодня заслуговують на подяку. У переддень свята за кошти місцевого бюджету для хірургічного відділення придбано нове обладнання – рентгенівську діагностичну систему, що дасть можливість покращити якість медичних послуг.

Вітальні слова для колег-медиків прозвучали від головного лікаря КНП «Березанська міська лікарня Березанської міської ради» Володимира Луценка та головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради» Алли Куяви.

Теплу атмосферу вітань та вручення відзнак медикам продовжили творчі колективи художньої самодіяльності, які подарували працівникам галузі охорони здоров’я святковий концерт та гарний настрій.

<<< До списку усіх новин