„ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ І ТВОРЧЕ МАЙБУТНЄ БЕРЕЗАНСЬКОЇ ГРОМАДИ – 2021“

24.06.2021

Успішною і перспективною буде лише та громада, яка дбає про своє майбутнє – дітей та молодь, підтримуючи їх та заохочуючи до саморозвитку.

Вже втретє Березанська громада вітає та нагороджує переможців інтелектуальних і творчих конкурсів, а також їхніх батьків, вчителів і наставників.

Завдяки міському голові Володимиру Тимченку, ідея директора Березанської ЗОШ I-III ст. №4 Лідії Полтавець, втілилася у життя та стала доброю традицією відзначати кращих із кращих – молоду інтелектуальну еліту Березанщини.

Слова вітань та подяки прозвучали під час заходу від Володимира Григоровича на адресу талановитої молоді, і всім, хто своїм теплом та увагою допомагають впевнено крокувати дітям в успішне майбутнє. Щорічні грошові премії, вручені міським головою, також стали одними зі стимулів та мотивацією.

За сприяння у формуванні інтелектуального майбутнього громади та значний особистий внесок у розвиток освіти та культури, міський голова подякував своєму раднику Антоніні Ткачук, начальнику відділу освіти Оксані Загорулько, начальнику відділу культури Світлані Клименко, директору Березанської школи мистецтв Світлані Ук, директорам шкіл, керівникам гуртків та усім, хто розділяє та допомагає втілювати надії і сподівання в життя.

Традиційно ми будемо і надалі популяризувати нашу талановиту й успішну юнь у тому числі й на світлинах, розміщених на сіті-лайтах та банерах, які щороку прикрашають місто та дають можливість жителям познайомитися ближче з розумними, наполегливими, а головне – талановитими учнями Березанської ОТГ.

Пишаємося вами і щиро бажаємо подальших перемог і нових досягнень!

<<< До списку усіх новин