Випускники-медалісти – гордість громади!

18.06.2021

Урочисте та хвилююче свято гостинно зібрало сьогодні у залі засідань Березанської міської ради наших дорогих випускників 2021 року, які за високі досягнення у навчанні здобули золоті та срібні медалі.

Під бурхливі оплески учасників заходу міський голова Володимир Тимченко та начальник відділу освіти Оксана Загорулько вручили учням заслужені нагороди та пам’ятні годинники.

У вітальному слові Володимир Григорович тепло привітав випускників із важливою у їхньому житті подією і побажав кожному з них світлого та щасливого майбутнього, зазначивши, що їх досягнення у навчанні є найціннішою нагородою і для вчителі, і для батьків, і для нашої громади.

Цьогоріч ми пишаємося здобутками випускників, які сьогодні отримали найвищі нагороди. Вітаємо 15 золотих медалістів: Островська Діана (Березанська ЗОШ I-III ст.№1); Харченко Юлія (Березанська ЗОШ I-III ст.№1); Кравчук Тетяна (Березанська ЗОШ I-III ст.№2); Жунь Марія (Березанський НВК); Луценко Павло (Березанський НВК); Мазур Ольга (Березанський НВК); Одинока Катерина (Березанський НВК); Хижна Дарина (Березанський НВК); Драч Владислав (Березанська ЗОШ I-III ст.№4); Поплавська Марина (Березанська ЗОШ I-III ст.№4); Тарасенко Віліна (Березанська ЗОШ I-III ст.№4); Перепелиця Марія (Садова ЗОШ I-III ст.); Тимкова Анастасія (Недрянський НВК); Шумський Богдан (Недрянський НВК); Шумська Софія (Недрянський НВК); 6 срібних медалістів: Сологуб Олександра (Березанська ЗОШ I-III ст.№1); Ковальчук Дар’я (Березанська ЗОШ I-III ст.№2); Ярова Юлія (Березанський НВК); Дзеціна Вікторія (Березанська ЗОШ I-III ст.№4); Філь Крістіна (Недрянський НВК); Ралко Алла (Садова ЗОШ I-III ст.).

Свідоцтва про повну загальну середню освіту будуть вручені усім випускникам 29 червня на шкільних лінійках.

На завершення сьогоднішнього урочистостей, на згадку про незабутні та щасливі шкільні роки, присутні охоче фотографувалися на фоні святкового банеру.

<<< До списку усіх новин