48 учнів подолали один із етапів на шляху до дорослого життя.

15.06.2021

15 червня 2021 року у Березанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 відбулось вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням дев’ятих класів. Саме ця подія зібрала в стінах рідної школи батьків, вчителів і дев’ятикласників.

Красиві, схвильовані, життєрадісні й зовсім вже дорослі діти сиділи за партами в своїх класах разом з класним керівником та батьками. Із вітальною промовою і напутнім словом до учнів звернулася директор школи О.І.Ігнатій, яка подякувала випускникам за те, що ні словами, ні вчинками не зганьбили честь навчального закладу, що змогли втримати планку досягнень у навчанні та спорті на високому рівні. Подякувала директор і батькам за підтримку, розуміння та створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей.

Дивлячись на них, думалося: ми відпустили у доросле життя прекрасних дітей. Кожен з них неодмінно знайде своє місце під сонцем. Восени шкільний дзвоник покличе до школи тих, хто продовжить навчання у десятому класі. І у них буде ще цілих два роки неповторного шкільного життя, буде час набратися сили, зміцнити крила для високого польоту.

Педагог-організатор Л.Г.Лепеха

<<< До списку усіх новин