У Березані відбувся міні-ярмарок вакансій

15.06.2021

14 червня 2021 року у приміщенні Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості для шукачів роботи було проведено міні-ярмарок вакансій на замовлення Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної Прикордонної служби.

Державна Прикордонна служба України є правоохоронним органом спеціального призначення, на який покладаються завдання щодо забезпечення недоторканності державного кордону.

Заступник начальника відділу комплектування ОКПП «Київ» Державної Прикордонної служби України Петро Семенченко зазначив, що на сьогодні в ДПСУ триває відбір кандидатів на військову службу за контрактом громадян на військові посади сержантського та старшинського складу, серед яких: інспектор прикордонної служби, начальник діловодства групи документального забезпечення, фельдшер групи логістики, старший технік, старший водій, технік АСУ, старшина роти.

Присутні отримали вичерпні відповіді стосовно умов контракту, посадових обов’язків, соціального захисту військовослужбовців, також їм були надані роздаткові матеріали з контактами роботодавця.

Наприкінці зустрічі фахівці служби зайнятості висловили подяку Петру Семенченку за презентацію закладу та домовилися про подальшу співпрацю.

Лариса ПРОЗОРОВА,

заступник директора Березанської міської філії КОЦЗ

<<< До списку усіх новин