Зовнішнє незалежне оцінювання завершується!

15.06.2021

15 червня 2021 року у рамках основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання проводиться тестування з географії. 56 випускників закладів загальної середньої освіти Березанської міської ради зареєструвалися та прибули на пункти тестування у м. Яготин. Тестування розпочинається об 11 годині і триває 150 хвилин. Сьогодні завершується основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання – 2021. Випускників, які з поважних причин не з’явилися на основну сесію вчасно, здавши необхідний пакет документів, матимуть можливість відвідати додаткову сесію, яка триватиме з 29.062021 по14.07.2021

Протягом основної сесії згідно графіка УЦОЯО підвезення випускників до пунктів тестування було організоване відділом освіти виконавчого комітету Березанської міської ради з урахуванням карантинних вимог (температурний скринінг, дезінфекція транспортних засобів, дотримання дистанції, індивідуальні засоби захисту).

Перед кожною сесією ЗНО були розроблені схеми маршрутів транспортних засобів, які щоразу погоджувалися Управлінням патрульної поліції в Київській області. Для супроводу учнів призначались педагогічні працівники, на яких покладалась відповідальність за збереження життя та здоров`я учнів у дорозі та під час проведення заходу.

Щиро бажаємо нашим випускникам отримання відмінних результатів з обраних предметів! Вітаємо із завершенням ЗНО!

В добру путь самостійного студентського життя!

Майя ДЕМЕНСЬКА, головний спеціаліст відділу освіти, відповідальний за проведення ЗНО для ЗЗСО Березанської міської ради

<<< До списку усіх новин