Із засідання апаратної наради

14.06.2021

14 червня відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої обговорили актуальні питання та основні напрямки роботи структурних підрозділів на поточний тиждень.

Першочергово прозвітували про кампанію з вакцинації громадян. За інформацією головного лікаря КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Алли Куяви наразі щеплено 1468 осіб. Також лікар додала, що у медичному закладі наявна вакцина CoronaVak, тож бажаючі можуть записатися на планове щеплення від СОVID-19.

Про досягнення та здобутки Березанської громади у спортивно-масовому заході – Олімпійський День, що відбувся 12 червня у м. Бориспіль, доповіла Лариса Іванова, завідувач сектору молоді та спорту виконавчого комітету.

Обговорили і роботу спеціалістів ЦНАП, які працюють на відділених робочих місцях у старостатах громади. Керівнику ЦНАП та старостам наголошено на необхідості вжиття заходів щодо масимального інформування жителів сільських територій та надання їм усіх видів послуг у старостатах, безпосередньо за місцем проживання громадян.

Крім того, керівництвом міської ради наголошено на необхідності вчасного викошування і прибирання територій міста та сільських населених пунктів. Особлива увага привернута до належного утримання прилеглих територій до приватних садиб та об'єктів бізнесу силами їх власників.

Про стан виконання бюджету інформувала Валентина Матвієнко.

<<< До списку усіх новин