Конкурс креативних ідей продовжується!

11.06.2021

Завершився І етап проекту „Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості“, що спрямований на позитивні соціальні зміни у Березанській громаді, і реалізується Березанською міською радою за фінансової підтримки Європейської Комісії та Британської Ради. На Конкурс проектів соціальної дії в Березані подано 43 проектні ідеї, з яких до наступного етапу відібрано 27 заявок. На відібраних учасників чекає цікаве триденне навчання (11-13 червня) з проектного менеджменту, яке буде проведено за участю ГО „Міцна громада“.

У ході навчання автори ідей отримають знання щодо підготовки якісної проектної заявки та матимуть можливість удосконалити свої проекти. А вже 15 червня кожен з них буде презентувати свою допрацьовану заявку в режимі онлайн конкурсній комісії Програми. За результатами заслуховування будуть остаточно визначені проекти-переможці, які будуть реалізовані в різних населених пунктах Березанської громади до кінця листопада.

Перший етап цієї Програми показав бажання і готовність багатьох жителів громади долучитися до вирішення проблемних питань Березанської ТГ в різних сферах: благоустрою, діяльності закладів освіти, екології, фізичної культури і спорту, збереження історичної та культурної спадщини. Це ще раз підтверджує, що формувати успішну громаду необхідно спільними зусиллями влади і громади.

Креативні ініціативи активних громадян та підтримка міської ради – шлях до позитивних змін у нашій Березанській громаді.

Дякуємо всім за участь і з нетерпінням готуємося до початку реалізації проектів-переможців!

<<< До списку усіх новин