Із сесійної зали

10.06.2021

10 червня відбулося позачергове засідання сесії Березанської міської ради восьмого скликання.

Одними з перших депутати розглянули питання розвитку освітньої галузі громади, необхідної для надання якісних освітніх послуг та упорядкування мережі навчальних закладів.

Заслухавши інформацію начальника відділу освіти виконавчого комітету Березанської міської ради Оксани Загорулько щодо оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти на 2021-2022 роки та взявши до відома результати громадських слухань, проведених в селах Пилипче, Садове та Недра, депутати міської ради затвердили План заходів з оптимізації освіти. Таким чином, з 01 вересня Садову ЗОШ I-III ступенів визначено опорним закладом освіти Березанської міської ради, а Пилипчанську початкову школу її філією.

Також схвалили питання щодо перепрофілювання Недрянського навчально-виховного комплексу „загальноосвітня школа I-III ступенів – дитячий садок“ у Недрянську гімназію.

Окрім того, у ході засідання сесії, схвалили проєкт рішення щодо прийняття з балансу КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“ Баришівської селищної ради на баланс КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради“ автомобіля марки Fiat Fiorino, а також безоплатне прийняття з комунальної власності Баришівської селищної ради у комунальну власність Березанської міської ради об’єктів водопостачання та водовідведення сіл Садове, Ярешки та Недра.

Прийнято й інші рішення, детально з якими можна буде ознайомитися на офіційному вебсайті Березанської міської ради у розділі "Рішення сесії".

<<< До списку усіх новин