Представники ПрАТ «Київхліб» звернулися до фахівців служби зайнятості за допомогою в укомплектуванні вакансій

08.06.2021

7 червня 2021 року до Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості з робочим візитом завітали представники ПрАТ «Київхліб» - менеджери з персоналу Галина Скиба та Катерина Карнюхіна-Дорош.

ПрАТ «Київхліб» – сучасний представник хлібопекарної галузі України. Підприємства компанії оснащені високотехнологічним обладнанням для виробництва хліба і булочних виробів на будь-який смак.

Заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості Лариса Прозорова з’ясувала нагальні кадрові потреби роботодавця, а на сьогодні це вакансії: пекарів, транспортувальників, укладальників та вантажників. Компанія пропонує працівникам: офіційне працевлаштування з першого дня, виплату заробітної плати 2 рази на місяць, зручний графік роботи, а також корпоративний транспорт для довезення працівників до місця роботи.

За результатом зустрічі роботодавця було ознайомлено з освітньо-кваліфікаційним складом шукачів роботи та погоджено шляхи співпраці для задоволення кадрових потреб в найкоротший термін.

Лариса ПРОЗОРОВА,

заступник директора Березанської МФ КОЦЗ

<<< До списку усіх новин