У Березанській громаді відзначили Міжнародний день захисту дітей!

02.06.2021

Яскраво, цікаво та весело у Березанській громаді сьогодні відзначили Міжнародний день захисту дітей.

У рамках святкування для маленьких жителів підготували різноманітні заходи. З самого ранку представники муніципалітету на чолі з міським головою Володимиром Тимченком завітали до комунальної установи „Інклюзивно-ресурсний центр“ Березанської міської ради, де під теплі й ніжні обійми малечі вручили їм гостинці, а вони їм подарували справжні емоції щастя, добра та радості.

Згодом гості відвідали Березанський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), там серед інших подарунків на діток чекав справжній сюрприз – акваріум з різнобарвними й екзотичними рибками. Радості не було меж і у дітей, і в дорослих. Їх щирі очі та добрі посмішки говорили самі за себе – свято вдалося.

Наступною локацією свята став літній танцювальний майданчик, де під бурхливі оплески глядачів феєрично та святково відбувся ювілейний звітний концерт вихованців Березанської школи мистецтв, а найкращі колективи було відзначено подяками міського голови.

Активно долучилися до святкових заходів і села нашої громади, де весело гомоніла та цікаво розважалася дітвора.

Окрім того, на центральній площі міста впродовж дня працює атракціонне містечко, а ввечері запланована молодіжна дискотека.

Проте сьогодні свято дитинства не завершується – попереду найулюбленіша пора усіх дітей – літні канікули, і ми, дорослі, не лише сьогодні, а й кожного наступного дня будемо докладати максимальних зусиль, щоб виростити здорових, щасливих та гідних громадян своєї країни!

<<< До списку усіх новин