Із засідання апаратної наради

31.05.2021

31 травня у залі засідань Березанської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада, на яку завітали представники Всеукраїнської громадської організації інвалідів УТОГ (Українського товариства глухих). Гості презентували програму створення безперешкодного доступу в установах, організаціях та закладах України для осіб з інвалідністю зі слуху через „сервіс УТОГ“. Доповідачі наголосили, що завдяки реалізації цього проєку створюються додаткові умови для забезпечення належного соціального захисту осіб з інвалідністю зі слуху, їх реабілітації та інтеграції в суспільство через безперешкодне отримання послуг перекладу жестовою мовою з використанням інформаційно-комунікаційних систем і технологій.

Розглянули й питання медичної галузі. Алла Куява, головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“, повідомила, що впродовж останніх 2-х тижнів на території громади не зафіксовано лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції СOVID-19. Також лікар зазначила, що за період із 24.05.21 по 30.05.21 року від COVID-19 вакциною Corona Vac щеплено 31 маломобільну особу.

Обговорили й інші важливі питання, за результатами яких було надано доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

<<< До списку усіх новин