Із сесійної зали

27.05.2021

27 травня відбулося чергове засідання сесії Березанської міської ради під час якої затвердили ряд рішень.

Місцеві обранці схвалили „Програму зайнятості населення Березанської міської ради на 2021-2023 роки“, спрямовану на вжиття конкретних заходів з регулювання ринку праці, забезпечення зайнятості населення та соціального захисту безробітних громадян.

Також внесли зміни до бюджету громади шляхом внутрішнього перерозподілу коштів. Зокрема, перекидка стосувалася придбання ліцензій для установ, що фінансуються з місцевого бюджету для впровадження електронного документообігу, виготовлення проєктно-кошторисної документації на ремонт дороги по пров. Фермерський, реконструкції вузла обліку газу котельні Садової ЗОШ, фінансової підтримки водоканалу та лікарні, а саме: на систему охорони та розрахунок за теплопостачання. Окрім того, кошти спрямують на потреби КП „Березанський комбінат комунальних підприємств“ для придбання роторної косарки та зупинки громадського транспорту поблизу парку Слави дорогою на вокзал.

Окрім того, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки із „для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” на „для будівництва та обслуговування будівель торгівлі“, депутати затвердили детальний план території на розі вулиць Київський шлях ˗ Шевченків шлях у м. Березань Київської області для будівництва і обслуговування будівель торгівлі, а також детальний план території по вул. Шевченків шлях, 200 у м. Березань Київської області.

Також схвалили ряд питань із врегулювання земельних відносин та передачі у приватну власність земельних ділянок громадянам.

У зв’язку з необхідністю покращення рівня оперативності реагування на заяви і повідомлення жителів Березанської ОТГ, швидкого і якісного отримання та оброблення звернень, заяв та повідомлень громадян про злочини та інші події затвердили програму „Поліцейський офіцер громади“ на 2021-2022 рік.

На завершення, одним зі знакових питань було рішення щодо затвердження Положення про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Березань" та присвоєння звання „Почесний громадянин міста Березань“ Катерині Павленко, керівнику хору ветеранів Березанського міського будинку культури та аматорського фольклорно-етнографічного колективу „Мереживо“, солістці гурту „Go_A“, ініційованого міським головою Володимиром Тимченком.

Також під час засідання начальник освіти Оксана Загорулько доповіла про план оптимізації закладів загальної середньої освіти Березанської громади на 2021-2022 навчальний рік.

Присутні розглянули та затвердили й інші питання, детальніше з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Березанської міської ради.ф

<<< До списку усіх новин