До уваги!

27.05.2021

Онлайн-пітчинг на рівні громади в рамках проекту „Зміцнення між секторальної співпраці для соціальної згуртованості“

У тебе є ідея чудового соціального проекту, в тебе горять очі - але ти не знаєш, з чого почати та де шукати той маяк, який проллє світло на страх та нерозуміння? Цей курс для тебе! А також для всіх, хто хоче реалізовуватись, вдосконалюватись та мотивувати в соціальній діяльності. Втілюй свої ідеї – та стань тим маяком, який освітить та надихне, стане прикладом та підтримає ефективні зміни у нашому місті.

З 11 по 15 червня 2021 року для Березанської громади Київської області пройде онлайн-пітчинг на рівні громади в рамках проекту „Зміцнення між секторальної співпраці для соціальної згуртованості“ за фінансової підтримки Європейської комісії та Британської Ради.

Учасники мають запропонувати проект, який повинен базуватися на загальновизнаних суспільних цінностях, бути добре спланованим та стосуватися локально-глобальних зв’язків.

В рамках пітчингу проекти можуть бути спрямовані на:

• зміцнення соціальної згуртованості в Україні;

• створення та зміцнення зв’язки між волонтерами, міською владою, лікарнями, бізнесом та іншими учасниками суспільних процесів;

• підтримка людей старшого віку та сприяння поширенню інклюзії (підвищення рівноправного доступу до середовища громади, зокрема людей з інвалідністю);

• сприяння розвитку молоді, популяризації активної громадянської позиції та формування лідерських якостей;

• сприяння ментальному здоров'ю жителів громад в умовах соціального дистанціювання;

• сприяння досягненню гендерної рівності та забезпечення дотримання рівності прав та можливостей;

• сприяння покращенню стану навколишнього середовища.

Маєш ідею проекту соціальної дії, що покращить життя Березані?

Запропонуй її на пітчингу та отримай кошти на реалізацію!

На один проект соціальної дії надається від 15 тис. грн. до 30 тис. грн..

Подати ідею проекту соціальної дії, направлену на розвиток та покращення життя громади Березані, до 08 червня 2021 року, можна за посиланням https://www.britishcouncil.org.ua/.../local-pitching/berezan.

<<< До списку усіх новин