Із засідання депутатської комісії

26.05.2021

У рамках підготовки до чергової сесії міськради, 25 травня відбулося засідання депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інфраструктури та інвестицій, комунальної власності, екології, благоустрою.

Місцеві депутати обговорили детальний план території на розі вулиць Київський шлях ˗ Шевченків шлях у м. Березань Київської області для будівництва і обслуговування будівель торгівлі, а також детальний план території по вул. Шевченків шлях, 200 у м. Березань Київської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки із „для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” на „для будівництва та обслуговування будівель торгівлі“.

Вищезазначена містобудівна документація розроблена ТОВ „Інститут територіального планування“ та ПП „Архаїка“ на замовлення виконавчого комітету Березанської міської ради та відповідно до рішення Березанської міської ради від 11.03.2021 року №147-10-VIIІ.

Оголошення про проведення громадських обговорень було розміщено на офіційному веб-сайті Березанської міської ради (berezan-rada.gov.ua), у вкладці „Відділ архітектури та містобудування“, де було оприлюднено проекти детальних планів території (у скороченому об'ємі). Також оголошення опубліковано в газеті „Березанська громада“ №15 (273) від 16.04.2021 року.

Громадські обговорення тривали з 16 квітня 2021 р. по 16 травня 2021 р.

19 травня 2021 року дані проекти містобудівної документації були розглянуті на засіданні архітектурно-містобудівної ради при відділі архітектури та містобудування виконавчого комітету Березанської міської ради.

Детально заслухавши інформацію комісія рекомендувала розглянути питання на сесії та затвердити даний проєкт рішення.

Окрім того, обговорено та рекомендовано винести на розгляд сесії і ряд питань із врегулювання земельних відносин та передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам.

<<< До списку усіх новин