Публічні обговорення „Екодія“

25.05.2021

24 травня учнівська молодь Березанського НВК та представники з виховної роботи закладів освіти Березанської ОТГ за сприяння начальника відділу освіти виконавчого комітету Березанської міської ради Загорулько О. В. взяли участь у публічному обговоренні „Екодія“.

Голова правління БО „Фонд Громади Березані“ Алла Новікова надихнула молодь до пошуку шляхів вирішення надважливих екологічних проблем громади. Робочі групи виділили три масштабні питання: техногенні ризики, споживацьке відношення до природи, шляхи подолання екологічних проблем.

Активності проходили динамічно та результативно. За короткий проміжок часу діти нанесли проблеми на мапу Березані, обговорили найактуальніші з них та знайшли доречні способи подолання екологічних загроз.

Сьогоднішній захід надихнув учнів на соціально - активну діяльність, пробудив екологічну свідомість і став стартом участі у потужному екологічному проекті „Екодія“. Адже сьогодні Березанський НВК також отримав два комплекти по 5 баків для розподільного збору сміття.

Тож, тепер екологічну грамотність учнівська молодь може закріпити практично, а також подати чудовий приклад молодшим школярам.

Дякуємо Алла Новікова за співпрацю!

Тетяна КОВАЛЬЧУК,

заступник директора з ВР Березанського НВК

<<< До списку усіх новин