Із засідання апаратної наради

24.05.2021

Сьогодні відбулася щотижнева апаратна нарада, що розпочалася з урочистої частини: вітань, адресованих Аллі Новіковій – голові правління Благодійної організації „Фонд громади Березані“ – з нагоди дня народження та представлення радника міського голови з гуманітарних питань – Антоніни Ткачук.

Перейшовши до питань порядку денного, першочергово прозвітували керівники медичної галузі. Як повідомила головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради“ Алла Куява, ситуація з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 на території громади дещо стабілізувалася. За минулий тиждень не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку захворювання. Володимир Луценко повідомив, що лікарняний заклад готується до акредитації. Головний лікар додав, що сьогодні у стаціонарних відділеннях на 94-х ліжкомісцях лікується 100 пацієнтів.

Радник міського голови Лариса Кочур проінформувала керівників структурних підрозділів, комунальних підприємств та установ громади про етапи та стан впровадження електронного документообігу у Березанській міській раді. А також звернула увагу присутніх на підтримку проєкту Березанської громади щодо створення Безпекового центру, проголосувавши за нього на сайті всеукраїнського конкурсу проектів „Наша громада“.

Заступник міського голови Олексій Рябоконь проінформував про початок роботи над розробкою Стратегії громади, а також запропонував присутнім долучитися до пошуку та залучення активних громадян для участі в новому проєкті міської ради спільно з Британською радою щодо реалізації місцевих суспільнозначущих ініціатив, спрямованих на розвиток громади. Збір проєктних пропозицій та ідей триває до 8 червня. Крім того, Олексій Петрович вказав на важливість участі Березанської міської ради в конкурсних відборах проєктів та програм міжнародної технічної допомоги.

Про роботу закладів освіти доповіла начальник відділу освіти Оксана Загорулько, яка повідомила, що 28 травня в усіх школах громади пролунає останній дзвоник 2020-2021 навчального року. Також вона ознайомила з планом проведення 25 травня І-го етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Продовжуючи тему освіти, Галина Кащеєва, директор Березанського представництва ПАТ ВНЗ МАУП, запросила присутніх на День відкритих дверей навчального закладу, який відбудеться 29 травня, зауваживши, що абітурієнти, котрі цього дня подадуть документи для вступу до навчального закладу, отримають 20% знижку на навчання.

Світлана Рощина, начальник Служби у справах дітей, доповіла про підготовку та початок літньої оздоровчої кампанії для дітей

<<< До списку усіх новин